Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#71 - János2020.03.14. 20:31

Nagyon jól éreztük magunkat a párommal együtt. a kiszolgálás kiváló volt. A választott ételek finoman voltak elkészítve, talán annyi negatívum, hogy a tatárhoz kevésnek találtam a fűszereket. Az éttermet mindenkinek csak ajánlani tudom !

#70 - Krisztián2019.08.23. 21:04

Az ízek hibátlanok, árazás az ételek és a hely turisztikai adottságaihoz képest teljesen korrekt. A jó vendéglátás miatt kiemelt érdeklődés van a hely iránt várakozásra lehet számítani, amit finom limonádékkal lehet enyhíteni. Bankkártyát és szép kártyát is elfogadnak. Ajánlott betérni!

#69 - Petra & Krisztián2019.05.28. 19:20

Köszönetünket szeretnénk kifejezni az egész étterem dolgozóinak elsősorban Laci és Krisztián pincéreknek, akik segítőkesz munkájukkal kerek egésszé tették Noszvajon töltött hétfő esténket. Köszönjük a kellemes estét: Petra&Krisztián

#68 - Bia2019.04.21. 07:59

Nagyon finom ételeket fogyaszthattunk vacsorára, a személyzet is kedves, segítőkész volt. Ezek ellenére mégis bosszankodva tekintünk vissza, 0,3l-es vizek helyett 0,75l-est számoltak fel, ráadásul egyet többet, mint fogyasztottunk. Szomorú, hisz egy víz annyiba került, mint 2dl rozé...

------------------------------------------------------------------------------

Kedves Bia!

Elnézést kérünk a tévedésért, a pincérprogramunkban egymás alatt
van a két tétel, sajnos mellé ütöttünk a nagy sietségben. Keresem a
megadott email címen, hogy hogyan juttassam vissza a tévesen
felszámolt összeget.

Köszönöm megértését, Bujdosó István.

#67 - Szávai László2019.02.27. 23:26

Tisztelt Mindenki,aki tagja ennek a remek Csapatnak!
Pihenésünk alkalmával,ajánlásra tértünk be egy estebédre, e remek helyre.Vendégközpontú,udvarias,figyelmes mégsem tolakodó a kiszolgálás! Külön köszönet Krisztiánnak,személyes felszolgálónknak!
Minden étel,ital sütemény fenséges volt! Csak ajánlani tudjuk és fogjuk is! Ha erre járunk,biztos,hogy betérünk!
Csak így tovább,sok sikert!

Üdvözlettel:

Ari és Laci

ui: köszi a gyertyát és legközelebb tényleg elhozom a stra....en-es poharat! :-)

#66 - Timár András2018.10.14. 07:14

Szeretnék köszönetet mondani remek kiszolgálásért és a fenséges étkekért.Egyszóval nagyon profi csapat dolgozik itt ! Csak gratulálni tudok! Ajánlom mindenkinek,hogy legalább egyszer látogasson el ide. További sok sikert kívánok!

#65 - Papp jános2018.08.26. 11:49

Kedves István!
Szeretném köszönetemet kifejezni a kedves kiszolgálásért és nem utolsó sorban a fennséges ételért amit készítettek számunkra!
Nagyon köszönöm a csoport nevében is!
További sok sikert az étteremhez,csak így tovább!

Üdvözlettel:

János

#64 - Júlia2018.07.13. 17:45

Számomra pozitív élmény volt mind ízekben mind kiszolgálás terén. Mindenképp el kell látogatnia ide aki Noszvajon jár és szeretne olyat enni ami gasztronómiai érték.

#63 - Ádám2018.06.27. 18:58

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

#62 - Andrea2018.06.25. 21:07

Kedves Bujdosó Úr!

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást. Kis csapatunk gondolom zajosan bemutetkozott, hát igen...ilyenek az éhes, hangos kispestiek.
Volt köztünk minden...sok válogatós nő, meg néhány elázott pasi.

Amire emlékszünk, az a sok nagyon Nagyon, NAGYON finom különleges étel..kedves felszolgálók..egy kedves szerényebb figyelmesebb, meg egy ügyes, vagány profi.. s a szakács világbajnok, no és Ön pedig egy lágy hangú, kedves, mosolygós, minden kívánságunkat teljesítő házigazda....szóval: MINDENNEL MEG VOLTUNK ELÉGEDVE!!!
A környék is gyönyörű, meseszép..kissé irígykedtünk, hogy Önök mindíg itt élnek, nekünk meg el kellett jönni.
Kívánok szép napokat a jövő hétre is, és remélem nem rontottuk el a becsületet, és a jövőben is mehetünk "nyaralni" a környékükre.
Üdvözlettel: Balogh Andrea és a kispesti csapat.