Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#66 - Timár András2018.10.14. 07:14

Szeretnék köszönetet mondani remek kiszolgálásért és a fenséges étkekért.Egyszóval nagyon profi csapat dolgozik itt ! Csak gratulálni tudok! Ajánlom mindenkinek,hogy legalább egyszer látogasson el ide. További sok sikert kívánok!

#65 - Papp jános2018.08.26. 11:49

Kedves István!
Szeretném köszönetemet kifejezni a kedves kiszolgálásért és nem utolsó sorban a fennséges ételért amit készítettek számunkra!
Nagyon köszönöm a csoport nevében is!
További sok sikert az étteremhez,csak így tovább!

Üdvözlettel:

János

#64 - Júlia2018.07.13. 17:45

Számomra pozitív élmény volt mind ízekben mind kiszolgálás terén. Mindenképp el kell látogatnia ide aki Noszvajon jár és szeretne olyat enni ami gasztronómiai érték.

#63 - Ádám2018.06.27. 18:58

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

#62 - Andrea2018.06.25. 21:07

Kedves Bujdosó Úr!

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást. Kis csapatunk gondolom zajosan bemutetkozott, hát igen...ilyenek az éhes, hangos kispestiek.
Volt köztünk minden...sok válogatós nő, meg néhány elázott pasi.

Amire emlékszünk, az a sok nagyon Nagyon, NAGYON finom különleges étel..kedves felszolgálók..egy kedves szerényebb figyelmesebb, meg egy ügyes, vagány profi.. s a szakács világbajnok, no és Ön pedig egy lágy hangú, kedves, mosolygós, minden kívánságunkat teljesítő házigazda....szóval: MINDENNEL MEG VOLTUNK ELÉGEDVE!!!
A környék is gyönyörű, meseszép..kissé irígykedtünk, hogy Önök mindíg itt élnek, nekünk meg el kellett jönni.
Kívánok szép napokat a jövő hétre is, és remélem nem rontottuk el a becsületet, és a jövőben is mehetünk "nyaralni" a környékükre.
Üdvözlettel: Balogh Andrea és a kispesti csapat.

#61 - Fecó2018.02.18. 13:55

Krúdy kisvendéglője modern köntösben. Itt Szindbád is elégedett lenne mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. :-)

#60 - Zsolt2018.01.20. 12:49

Voltunk már itt korábban, nem tudtuk nem észrevenni az új étlapot, a kibővült kínálatot. A felszolgálók segítőkészek, a kiszolgálás gyors, az ételek jóízűek voltak.
A gyerekek is elégedettek voltak. A feleségem is, aki mellesleg konyhafőnök, szakácsmesterként egy kézműves miskolci étteremben. :) Köszönjük, legközelebb is benézünk!.

#59 - Bujdosó István2018.01.06. 13:38

Tisztelt Jenő!
Sajnálom, hogy csalódást okoztunk, és kérem hívjon bennünket bármelyik számunkon, biztosan jóvá tudjuk tenni a kellemetlen élményt. Ha esetleg van ideje, talán érdemes eljönni hozzánk frissen megkóstolni a pizzánkat, valószínű, hogy a kb. 10 km-es utat nem bírta jól a kiszállítás alatt, remélem a másik ehető maradt. A pizzáinkhoz Olaszországból rendeljük a paradicsomot is, a sonkát is, sok más alapanyagunkkal együtt, a mozzarella szarvasi. Eddig nem volt hasonló panasz rájuk.

Tisztelettel,
Bujdosó István.

#58 - Jeno2018.01.06. 13:03

Pizzahoz volt szerencsetlensegunk,ehetetlen papirvekony pizzateszta ami oda volt ragadva a dobozhoz. Feltetek a hawaii pizzahoz: konzerv paradicsom,egy kicsit ananasz egy kicsi gepi sonka az ize kedveert,aztan ipari sajt jol megszorva hogy meg a hanyas is elkapjon. En ettem mar jo pizzat 1300ft ert,de nem tudtam hogy a rossz pizzaert majdnem ketszer annyit kernek el, biztos azert mert ki kellett sporolni az anyagot es nyilvan ez plusz munka es ido. Megegyszer koszonet a gyors kiszallitasert!

#57 - Mariana2017.11.29. 18:12

Egy fantasztikus ízélményben volt részünk. Isteni a vadraguleves, marhalapocka édesburgonyával, csodás kacsamell....A helyi süteményekről nem is beszélve.
Kellemes zene, kiváló kiszolgálás. Egyszerűen minden tökéletes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Köszönjük szépen!

Megosztás

Aktuális étkek

Foglalás, nyitva tartás

Asztalfoglalás, pizzarendelés:

Tel: +36 36/463-465

Rozmaring Étterem, Noszvaj
3325. Noszvaj, Síkfőkút út 32.

 Nyitvatartásunk:

Hétfő:         11.30 - 22.00

Kedd:          11.30 - 22.00

Szerda:       11:30 - 22:00

Csütörtök:    11:30 - 22:00

Péntek:        11:30 - 22:00

Szombat:     11:30 - 22:00

Vasárnap:    11:30 - 22:00