Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#38 - Gabriella2015.03.15. 15:18

Sziasztok!
Ma ebédeltünk nálatok, négyen. Most is, mint már sokszor, a hétvégi ajánlatból is választottunk, és azért írok, mert ma különösen ízlett a desszert a csokispite vaniliafagyival. Szerintünk érdemes lenne állandóan étlapon tartani. Köszönjük a vendéglátást. Természetesen máskor is jövünk.
Gabi.

#37 - Jucus2014.08.15. 10:49

Kedves István!
Köszönöm a lehetőséget, a telefonbeszélgetésünk alatt ugrott be, hogy a pizza amit a párom rendelt nem is sonkás volt, hanem szalonnás vargányagombával. Elnézést az azonnali nyilvános, alaptalan kritikáért, természetesen nem fogadom el a felajánlott tallérokat, és ezentúl is rendelünk tőletek mert mégiscsak nálatok van a legfinomabb pizza a környéken.

#36 - Rozmaringosok2014.08.11. 20:49

Kedves Jucus!

Elnézést kérünk a hibánkért, sajnos nálunk is előfordul, hogy elcserélődnek a dolgok, vagy elnézünk valamit. Kérlek hívj minket a 463-465, vagy a 30/261 2817-es számon, hogy jóvátehessük a bakit.
Köszönöm, István.

#35 - Jucus2014.08.11. 16:54

Sziasztok.
Rengetegszer rendeltünk, már pizzát a párommal amiről még a sonka is lemaradt, vagy csak mi nem láttuk?
Fénymásoló papír a nyomtatóba is van és az ingyen nem pedig 1600-Ft-ért.Egyébként nem lenne rossza a pizza, de olyan átlátszó szinte , mint az üveg

#34 - Annamária2014.07.10. 22:26

Kedves Rozmaringosok!

Pár napot Kedvesemmel kettesben romantikáztunk Noszvajon. Egy helyi szállásadó javaslatára tértünk be hozzátok és csakis jókat tudok mondani. Hangulatos, barátságos hely. Kiadós és nagyon finom fogások. Tökéletes kiszolgálás. A negyedik X-et itt ünnepeltük. Nem várok az ötödikig, hogy visszatérjünk. :-) További jó munkát, sok sikert és elégedett vendéget kívánok.

Üdvözlettel,
Ancsa

#33 - Kornél2014.03.18. 14:38

Hello! Tavaly tavasszal voltam itt három napot a párommal. Véletlenül tévedtem be, aztán már bánom, hogy nem tudtam végig enni minden fogást. Ilyen jókat még nem ettem sehol, szóval a negatív kritika biztos konkurencia. Kár, hogy Noszvaj nekem nagyon kiesik, de még biztos visszanézek. Sziasztok, Kornél

#32 - Gábor2013.11.23. 09:44

Ha-ha-ha. Ti lopjátok valahonnan a nyersanyagokat? Vagy miért ilyen olcsóak nálatok az ételek? Amúgy sűrűn járunk hozzátok és ez a színvonal máshol 30-40%-al többe kerül! Sziasztok, Gábor.

#31 - Czinke Kriszta2013.11.12. 15:16

Kis családommal el vagyunk ragadtatva! Minden nagyon finom volt! Köszönjük, most is!

#30 - Kriszta2013.06.09. 09:43

Kedves István!
Olvasgattam a utolsó bejegyzéseket, és mivel mi is járunk Önökhöz kb. 3 éve rendszeresen, elcsodálkoztam a negatív kritikán. Azt nem állítom, hogy mindig minden tökéletes volt, már előfordult, hogy én is süttettem tovább a húst mert nekem túl rózsaszín volt (a férjem viszont úgy szereti) de a színvonalat magasan a környékbeli éttermek fölött tartják. És azzal a pozitív hozzáállással amit a Rozmaringban tapasztaltunk még máshol nem találkoztunk. Ezért csodálkoztam, hogy miért egyszerűbb a vendégkönyvbe írni, mint azonnali megoldást keresni a problémára. Szerintem ne vegye el a kedvüket egy- két bíráló szó. További sikeres munkát kívánok.
Kriszta.

#29 - Péter2013.06.01. 11:13

Micsoda pezsgés van itt ez igen! Most tévedtem csak ide, gondoltam írok két dícsérő szót, de inkább védés lesz! Mi is voltunk nálatok pont az előbb említett pünkösdi szombaton, egy időben ezekkel a tarjányiékkal egy másik asztalnál az étteremben. Jó harsány, közönséges csapat volt!
Te Zsolt! Kétszer is elolvastam amit irtál, de a csirke méretéből meg a pizzából levontad az egész éttermet lehúzó véleményed. Hiszen voltatok vagy 8-10-en! Ezek szerint a többi étel rendben volt? Elismerően bólogattatok zsíros szájjal! Magam láttam, hogy mindent jó ízűen befaltatok! Nem gondolod, hogy túlzásba estetek az irkálgatással?
Most végre a sajátom: másodjára jártunk itt, és rendben volt minden Zoli (a bunkó?) előre figyelmeztetett és (udvariasan!) hogy lehet hogy kicsit lassabban kapjuk az ételt mint egyébként, a forgalomra való tekintettel, vártunk is vagy 10 percet a levesre, ami után kb 12 -őt a húsra! Finom volt minden, és ár érték arányban rendkívül jó! Köszönjük és nem is baj ha az ilyen kötekedők nem rontják a levegőt Nálatok. Sziasztok, jövünk máskor is!