Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#45 - Péter Irén2016.08.13. 13:51

lassú a kiszolgálás! 2 órája kértük a pizzát, de még nem jött meg!
A pizzájuk jó, de ezzel a kiszolgálással, most nem vagyok megelégedve!

#44 - Zoltán2016.08.12. 18:25

Kedves István!

Az elmúlt héten meglátogattuk Önöket, és nagyon jól éreztük magunkat.
Kellemes környezet, ízletes ételek, pompás borok és kedves kiszolgálás fogadott minket.

Köszönjük!

Üdvözlettel, Zoltán.

#43 - Fekete Zsuzsanna2016.06.17. 19:23

Sziasztok!

Tavaly nyáron, két ujjnyi vastag, lassan sült karaj szeletet ettem Nálatok,
hát azóta sem ettem hozzá foghatót.

#42 - Josip Zorad2016.06.15. 12:05

Tisztelt Tulajdonos Úr!

Ma este pizzát rendeltünk öntől melyet ön szállított ki személyesen, mondta a házigazdánk a Kemencés házban.
Szeretnék valamit megosztani.
Volt szerencsém tanulmányokat folytatni Olaszországban.
Ismerem az olasz ízeket.
Azóta sem budapesti életemben sem Pécsett ahol újra élek de soha másutt sem sikerült vissza adnia egyetlen étteremnek sem az igazi pizza ízét pedig bejártam a világot a legdrágább hoteleket is beleértve.

Ezt ma Önnek sikerült!
Gratulálok!
Ilyen jó pizzát az életben nem ettünk.
Úgy tűnik belföldön nekünk 420 kilométert kellett utazni, hogy ezt megtapasztaljuk!

Le a kalappal!
Sok sikert az étterméhez!
Maga egy vér profi vendéglős bárhol a világon, ötcsillagos helyeken megállná a helyét!

Tisztelettel
Josip Zorad
népművelő

#41 - Ágnes2016.05.25. 20:45

Kedves Istvan!

Nagyon köszönjük az esküvői tortát, mely a tökéletes esküvőnk egyik tökéletes részét alkotta. Mesés volt, gyönyörű és isteni finom!
Mikor megláttuk egymásra néztünk Balázzsal... "Látod milyen gyönyörű?"

Köszönjük! És kívánunk további sok sikert és vendéget! Örülünk, hogy van ilyen vendéglő Magyarországon! Betérünk egy ebédre ha legközelebb arra járunk!

Ági és Balázs.

#40 - Bodnár Kriszta2016.03.30. 18:33

A Dining City Étteremhéten voltunk Önöknél, és meglepett minket az okosan kitalált, nagyon szép ételsor. A menüben hangsúlyosan megjelenik a regionalitás: a tájegységre jellemző alapanyagokra épít (vadhús, pisztráng, gomba, zsendice), és a helyi házias konyhát is becsempészi (gombás krumpli). Határozott, erőteljes ízek (szarvas!), kifejezetten jó minőségű, friss, jó ízű alapanyagok. Egy olyan fogást is választottak, amelyen keresztül megmutathatják a konyha technikai tudását: a rizottó – amelynek a vargánya ad helyi jelleget – és a libamáj is tökéletesre készült. A tökös-mákos rétesben a tök nem az a tök, amire számítunk, hanem tökmagolaj formájában jelenik meg – briliáns ötlet, és nincs is ám elmismásolva az a tökmagolaj: igencsak koncentrált ízű a rétest kísérő selymesen krémes mousse. A tálalás ízléses, mentes a túlzásoktól (szerencsére semmi erőlködő „díszítés”), a fadeszka és a serpenyő teljesen a helyén van, amikor és ahogy megjelenik, nem „népieskedő”, és minden étel megfelelő hőmérsékleten került asztalra. A felszolgálás együttműködő, kedélyes, de nem tolakodó, az ételek jó ritmusban érkeztek, az italok kevésbé, de belefért. Jó volt ott lenni, több mint két órán át maradtunk. Kifejezetten nagy élmény volt a konyha teljesítménye. Drukkolunk, hogy legyen közönsége annak a szellemiségnek, amelyet ebben a menüben megmutattak, és tudják folytatni ezt az irányt.

Sok sikert kívánok, Kriszta.

#39 - Budai Laszlo2015.03.25. 21:08

Al Pacino etterem Munchen vs. Rozmaring etterem Noszvaj

Tiramisu
2:2 - mindketto nagyon jo

Pizza
1:2 a Rozmaring javara

Kiszolgalas
1:2 a Rozmaring javara

3 napot toltottunk Noszvajon, ebbol felet Egerben, azert csak felet, mert siettunk vissza ebedelni.
Mindharom alkalommal nagyon finom eteleket ettunk. Leginkabb a lassan sult tarja izlett, gombas krumplival, de a pizza is nagyon jo volt es a kacsa is. Ha meg maradtunk volna par napig, valoszinuleg az egesz etlapot vegigkostoljuk...

#38 - Gabriella2015.03.15. 15:18

Sziasztok!
Ma ebédeltünk nálatok, négyen. Most is, mint már sokszor, a hétvégi ajánlatból is választottunk, és azért írok, mert ma különösen ízlett a desszert a csokispite vaniliafagyival. Szerintünk érdemes lenne állandóan étlapon tartani. Köszönjük a vendéglátást. Természetesen máskor is jövünk.
Gabi.

#37 - Jucus2014.08.15. 10:49

Kedves István!
Köszönöm a lehetőséget, a telefonbeszélgetésünk alatt ugrott be, hogy a pizza amit a párom rendelt nem is sonkás volt, hanem szalonnás vargányagombával. Elnézést az azonnali nyilvános, alaptalan kritikáért, természetesen nem fogadom el a felajánlott tallérokat, és ezentúl is rendelünk tőletek mert mégiscsak nálatok van a legfinomabb pizza a környéken.

#36 - Rozmaringosok2014.08.11. 20:49

Kedves Jucus!

Elnézést kérünk a hibánkért, sajnos nálunk is előfordul, hogy elcserélődnek a dolgok, vagy elnézünk valamit. Kérlek hívj minket a 463-465, vagy a 30/261 2817-es számon, hogy jóvátehessük a bakit.
Köszönöm, István.