Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#40 - Bodnár Kriszta2016.03.30. 18:33

A Dining City Étteremhéten voltunk Önöknél, és meglepett minket az okosan kitalált, nagyon szép ételsor. A menüben hangsúlyosan megjelenik a regionalitás: a tájegységre jellemző alapanyagokra épít (vadhús, pisztráng, gomba, zsendice), és a helyi házias konyhát is becsempészi (gombás krumpli). Határozott, erőteljes ízek (szarvas!), kifejezetten jó minőségű, friss, jó ízű alapanyagok. Egy olyan fogást is választottak, amelyen keresztül megmutathatják a konyha technikai tudását: a rizottó – amelynek a vargánya ad helyi jelleget – és a libamáj is tökéletesre készült. A tökös-mákos rétesben a tök nem az a tök, amire számítunk, hanem tökmagolaj formájában jelenik meg – briliáns ötlet, és nincs is ám elmismásolva az a tökmagolaj: igencsak koncentrált ízű a rétest kísérő selymesen krémes mousse. A tálalás ízléses, mentes a túlzásoktól (szerencsére semmi erőlködő „díszítés”), a fadeszka és a serpenyő teljesen a helyén van, amikor és ahogy megjelenik, nem „népieskedő”, és minden étel megfelelő hőmérsékleten került asztalra. A felszolgálás együttműködő, kedélyes, de nem tolakodó, az ételek jó ritmusban érkeztek, az italok kevésbé, de belefért. Jó volt ott lenni, több mint két órán át maradtunk. Kifejezetten nagy élmény volt a konyha teljesítménye. Drukkolunk, hogy legyen közönsége annak a szellemiségnek, amelyet ebben a menüben megmutattak, és tudják folytatni ezt az irányt.

Sok sikert kívánok, Kriszta.

#39 - Budai Laszlo2015.03.25. 21:08

Al Pacino etterem Munchen vs. Rozmaring etterem Noszvaj

Tiramisu
2:2 - mindketto nagyon jo

Pizza
1:2 a Rozmaring javara

Kiszolgalas
1:2 a Rozmaring javara

3 napot toltottunk Noszvajon, ebbol felet Egerben, azert csak felet, mert siettunk vissza ebedelni.
Mindharom alkalommal nagyon finom eteleket ettunk. Leginkabb a lassan sult tarja izlett, gombas krumplival, de a pizza is nagyon jo volt es a kacsa is. Ha meg maradtunk volna par napig, valoszinuleg az egesz etlapot vegigkostoljuk...

#38 - Gabriella2015.03.15. 15:18

Sziasztok!
Ma ebédeltünk nálatok, négyen. Most is, mint már sokszor, a hétvégi ajánlatból is választottunk, és azért írok, mert ma különösen ízlett a desszert a csokispite vaniliafagyival. Szerintünk érdemes lenne állandóan étlapon tartani. Köszönjük a vendéglátást. Természetesen máskor is jövünk.
Gabi.

#37 - Jucus2014.08.15. 10:49

Kedves István!
Köszönöm a lehetőséget, a telefonbeszélgetésünk alatt ugrott be, hogy a pizza amit a párom rendelt nem is sonkás volt, hanem szalonnás vargányagombával. Elnézést az azonnali nyilvános, alaptalan kritikáért, természetesen nem fogadom el a felajánlott tallérokat, és ezentúl is rendelünk tőletek mert mégiscsak nálatok van a legfinomabb pizza a környéken.

#36 - Rozmaringosok2014.08.11. 20:49

Kedves Jucus!

Elnézést kérünk a hibánkért, sajnos nálunk is előfordul, hogy elcserélődnek a dolgok, vagy elnézünk valamit. Kérlek hívj minket a 463-465, vagy a 30/261 2817-es számon, hogy jóvátehessük a bakit.
Köszönöm, István.

#35 - Jucus2014.08.11. 16:54

Sziasztok.
Rengetegszer rendeltünk, már pizzát a párommal amiről még a sonka is lemaradt, vagy csak mi nem láttuk?
Fénymásoló papír a nyomtatóba is van és az ingyen nem pedig 1600-Ft-ért.Egyébként nem lenne rossza a pizza, de olyan átlátszó szinte , mint az üveg

#34 - Annamária2014.07.10. 22:26

Kedves Rozmaringosok!

Pár napot Kedvesemmel kettesben romantikáztunk Noszvajon. Egy helyi szállásadó javaslatára tértünk be hozzátok és csakis jókat tudok mondani. Hangulatos, barátságos hely. Kiadós és nagyon finom fogások. Tökéletes kiszolgálás. A negyedik X-et itt ünnepeltük. Nem várok az ötödikig, hogy visszatérjünk. :-) További jó munkát, sok sikert és elégedett vendéget kívánok.

Üdvözlettel,
Ancsa

#33 - Kornél2014.03.18. 14:38

Hello! Tavaly tavasszal voltam itt három napot a párommal. Véletlenül tévedtem be, aztán már bánom, hogy nem tudtam végig enni minden fogást. Ilyen jókat még nem ettem sehol, szóval a negatív kritika biztos konkurencia. Kár, hogy Noszvaj nekem nagyon kiesik, de még biztos visszanézek. Sziasztok, Kornél

#32 - Gábor2013.11.23. 09:44

Ha-ha-ha. Ti lopjátok valahonnan a nyersanyagokat? Vagy miért ilyen olcsóak nálatok az ételek? Amúgy sűrűn járunk hozzátok és ez a színvonal máshol 30-40%-al többe kerül! Sziasztok, Gábor.

#31 - Czinke Kriszta2013.11.12. 15:16

Kis családommal el vagyunk ragadtatva! Minden nagyon finom volt! Köszönjük, most is!