Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#65 - Papp jános2018.08.26. 11:49

Kedves István!
Szeretném köszönetemet kifejezni a kedves kiszolgálásért és nem utolsó sorban a fennséges ételért amit készítettek számunkra!
Nagyon köszönöm a csoport nevében is!
További sok sikert az étteremhez,csak így tovább!

Üdvözlettel:

János

#64 - Júlia2018.07.13. 17:45

Számomra pozitív élmény volt mind ízekben mind kiszolgálás terén. Mindenképp el kell látogatnia ide aki Noszvajon jár és szeretne olyat enni ami gasztronómiai érték.

#63 - Ádám2018.06.27. 18:58

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. Üdvölettel https://www.xrs.hu Csapata :)

#62 - Andrea2018.06.25. 21:07

Kedves Bujdosó Úr!

Nagyon köszönjük a szíves vendéglátást. Kis csapatunk gondolom zajosan bemutetkozott, hát igen...ilyenek az éhes, hangos kispestiek.
Volt köztünk minden...sok válogatós nő, meg néhány elázott pasi.

Amire emlékszünk, az a sok nagyon Nagyon, NAGYON finom különleges étel..kedves felszolgálók..egy kedves szerényebb figyelmesebb, meg egy ügyes, vagány profi.. s a szakács világbajnok, no és Ön pedig egy lágy hangú, kedves, mosolygós, minden kívánságunkat teljesítő házigazda....szóval: MINDENNEL MEG VOLTUNK ELÉGEDVE!!!
A környék is gyönyörű, meseszép..kissé irígykedtünk, hogy Önök mindíg itt élnek, nekünk meg el kellett jönni.
Kívánok szép napokat a jövő hétre is, és remélem nem rontottuk el a becsületet, és a jövőben is mehetünk "nyaralni" a környékükre.
Üdvözlettel: Balogh Andrea és a kispesti csapat.

#61 - Fecó2018.02.18. 13:55

Krúdy kisvendéglője modern köntösben. Itt Szindbád is elégedett lenne mind az ételekkel, mind a kiszolgálással. :-)

#60 - Zsolt2018.01.20. 12:49

Voltunk már itt korábban, nem tudtuk nem észrevenni az új étlapot, a kibővült kínálatot. A felszolgálók segítőkészek, a kiszolgálás gyors, az ételek jóízűek voltak.
A gyerekek is elégedettek voltak. A feleségem is, aki mellesleg konyhafőnök, szakácsmesterként egy kézműves miskolci étteremben. :) Köszönjük, legközelebb is benézünk!.

#59 - Bujdosó István2018.01.06. 13:38

Tisztelt Jenő!
Sajnálom, hogy csalódást okoztunk, és kérem hívjon bennünket bármelyik számunkon, biztosan jóvá tudjuk tenni a kellemetlen élményt. Ha esetleg van ideje, talán érdemes eljönni hozzánk frissen megkóstolni a pizzánkat, valószínű, hogy a kb. 10 km-es utat nem bírta jól a kiszállítás alatt, remélem a másik ehető maradt. A pizzáinkhoz Olaszországból rendeljük a paradicsomot is, a sonkát is, sok más alapanyagunkkal együtt, a mozzarella szarvasi. Eddig nem volt hasonló panasz rájuk.

Tisztelettel,
Bujdosó István.

#58 - Jeno2018.01.06. 13:03

Pizzahoz volt szerencsetlensegunk,ehetetlen papirvekony pizzateszta ami oda volt ragadva a dobozhoz. Feltetek a hawaii pizzahoz: konzerv paradicsom,egy kicsit ananasz egy kicsi gepi sonka az ize kedveert,aztan ipari sajt jol megszorva hogy meg a hanyas is elkapjon. En ettem mar jo pizzat 1300ft ert,de nem tudtam hogy a rossz pizzaert majdnem ketszer annyit kernek el, biztos azert mert ki kellett sporolni az anyagot es nyilvan ez plusz munka es ido. Megegyszer koszonet a gyors kiszallitasert!

#57 - Mariana2017.11.29. 18:12

Egy fantasztikus ízélményben volt részünk. Isteni a vadraguleves, marhalapocka édesburgonyával, csodás kacsamell....A helyi süteményekről nem is beszélve.
Kellemes zene, kiváló kiszolgálás. Egyszerűen minden tökéletes volt. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!
Köszönjük szépen!

#56 - Balázs2017.11.12. 14:06

Kétszer volt szerencsénk itt vacsorázni. A kiszolgálás tökéletes volt, segitőkész és gyors. Az ételek amikhez szerencsénk volt nagyon finomak voltak, és nem kommerszek. Rájöttem hogy szeretem a birsalmát lencsével :) Az egyetlen negatívum hogy nem volt borlap, de lehet h ez az én lámaságom, hogy nem láttam és nem kérdeztem rá.