Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#35 - Jucus2014.08.11. 16:54

Sziasztok.
Rengetegszer rendeltünk, már pizzát a párommal amiről még a sonka is lemaradt, vagy csak mi nem láttuk?
Fénymásoló papír a nyomtatóba is van és az ingyen nem pedig 1600-Ft-ért.Egyébként nem lenne rossza a pizza, de olyan átlátszó szinte , mint az üveg

#34 - Annamária2014.07.10. 22:26

Kedves Rozmaringosok!

Pár napot Kedvesemmel kettesben romantikáztunk Noszvajon. Egy helyi szállásadó javaslatára tértünk be hozzátok és csakis jókat tudok mondani. Hangulatos, barátságos hely. Kiadós és nagyon finom fogások. Tökéletes kiszolgálás. A negyedik X-et itt ünnepeltük. Nem várok az ötödikig, hogy visszatérjünk. :-) További jó munkát, sok sikert és elégedett vendéget kívánok.

Üdvözlettel,
Ancsa

#33 - Kornél2014.03.18. 14:38

Hello! Tavaly tavasszal voltam itt három napot a párommal. Véletlenül tévedtem be, aztán már bánom, hogy nem tudtam végig enni minden fogást. Ilyen jókat még nem ettem sehol, szóval a negatív kritika biztos konkurencia. Kár, hogy Noszvaj nekem nagyon kiesik, de még biztos visszanézek. Sziasztok, Kornél

#32 - Gábor2013.11.23. 09:44

Ha-ha-ha. Ti lopjátok valahonnan a nyersanyagokat? Vagy miért ilyen olcsóak nálatok az ételek? Amúgy sűrűn járunk hozzátok és ez a színvonal máshol 30-40%-al többe kerül! Sziasztok, Gábor.

#31 - Czinke Kriszta2013.11.12. 15:16

Kis családommal el vagyunk ragadtatva! Minden nagyon finom volt! Köszönjük, most is!

#30 - Kriszta2013.06.09. 09:43

Kedves István!
Olvasgattam a utolsó bejegyzéseket, és mivel mi is járunk Önökhöz kb. 3 éve rendszeresen, elcsodálkoztam a negatív kritikán. Azt nem állítom, hogy mindig minden tökéletes volt, már előfordult, hogy én is süttettem tovább a húst mert nekem túl rózsaszín volt (a férjem viszont úgy szereti) de a színvonalat magasan a környékbeli éttermek fölött tartják. És azzal a pozitív hozzáállással amit a Rozmaringban tapasztaltunk még máshol nem találkoztunk. Ezért csodálkoztam, hogy miért egyszerűbb a vendégkönyvbe írni, mint azonnali megoldást keresni a problémára. Szerintem ne vegye el a kedvüket egy- két bíráló szó. További sikeres munkát kívánok.
Kriszta.

#29 - Péter2013.06.01. 11:13

Micsoda pezsgés van itt ez igen! Most tévedtem csak ide, gondoltam írok két dícsérő szót, de inkább védés lesz! Mi is voltunk nálatok pont az előbb említett pünkösdi szombaton, egy időben ezekkel a tarjányiékkal egy másik asztalnál az étteremben. Jó harsány, közönséges csapat volt!
Te Zsolt! Kétszer is elolvastam amit irtál, de a csirke méretéből meg a pizzából levontad az egész éttermet lehúzó véleményed. Hiszen voltatok vagy 8-10-en! Ezek szerint a többi étel rendben volt? Elismerően bólogattatok zsíros szájjal! Magam láttam, hogy mindent jó ízűen befaltatok! Nem gondolod, hogy túlzásba estetek az irkálgatással?
Most végre a sajátom: másodjára jártunk itt, és rendben volt minden Zoli (a bunkó?) előre figyelmeztetett és (udvariasan!) hogy lehet hogy kicsit lassabban kapjuk az ételt mint egyébként, a forgalomra való tekintettel, vártunk is vagy 10 percet a levesre, ami után kb 12 -őt a húsra! Finom volt minden, és ár érték arányban rendkívül jó! Köszönjük és nem is baj ha az ilyen kötekedők nem rontják a levegőt Nálatok. Sziasztok, jövünk máskor is!

#28 - Rozmaringosok2013.06.01. 08:20

Kedves Nóra!
Nem szándékoztam a kedvüket meghozni, csak gondoltam az írásaikra részletesen válaszolok, bár a fosmaringot kihagytam.
Amúgy itt nálunk ez az egész arról szólna, hogy aki hozzánk bejön, jól érezze magát. Ezt sajnos nem mindig sikerül biztosítanunk, hiszen mi is emberek vagyunk és minden igyekezetünk ellenére hibázunk, de még nem volt arra példa, hogy ne tudtam volna valamilyen módon jóvátenni a hiányosságot ha azonnal szólnak.
Még egyszer elnézést kérek ha csalódást okoztunk.
István.

#27 - Nóra2013.05.31. 14:54

Kedves István!

Én értek a sorok között...és úgy döntöttem, hogy bár tudnék mit írni, nem fogok...

Engedjen meg egy kéretlen jótanácsot: sajnos azzal, hogy még a végén mi leszünk a hibásak, nem hozta meg a kedvünket...

#26 - Rozmaringosok2013.05.30. 13:51

Kedves Nóra, Zsolt, és András!

Örömmel látom, hogy Vendéglőnk sorsát még a kellemetlen élmények után is figyelemmel kísérik. Eddig még egy véleményt sem töröltem soha és most szerettem volna emailben válaszolni a szerintünk talán kicsit igazságtalan véleményükre, de ezek szerint ez a megfelelő felület.
Sajnos, az idei első olyan hosszú hétvégét fogták ki, amikor jó idő volt, és biztosan emlékeznek, hogy azért tudtak csak bent az étteremben az egyetlen szabad asztalnál leülni mert a terasz teljesen tele volt, tehát Önökön kívül még legalább 70 vendégünk volt, és biztosan állíthatom, hogy nagy részük elégedetten távozott, ezt egyébként a nap végén a borravaló mennyisége is bizonyítja (sajnos csak 12 fő foglalt előre asztalt, nekünk óriási segítség az asztalfoglalás, hiszen elő tudunk készülni számtalan dologgal a gyorsabb kiszolgálás érdekében).
Természetesen megbeszéltem a felszolgáló kollégáimmal hol hibáztunk.
Az első hibánk talán ott lehetett, hogy nem kérték meg a társaságuk férfi tagjait, hogy a bárpult előtti, egyébként is szűkös helyről legyenek kedvesek a söreikkel az elfoglalt asztalukhoz fáradni, mert úgy feltűnt volna, hogy 2-3 adag étellel kevesebb ételt rendeltek meg, mint a teljes létszám. Viszont amint kiderült a hiány, igyekeztünk pótolni, bár a csülök jól megpirítva lenne az igazi.
Zoli kollégám aki Önöket kiszolgálta, sok törzsvendégünk kedvence, a közvetlen, vicces, igazi falusi vendéglőbe való modora miatt, de ezt bunkóságnak talán kicsit túlzás nevezni.
A gyerek adag csirkemellünk valóban 10 dkg, a fele, mint a felnőtteknek szánt mennyiség, és minden adagot mérek a konyhán, az Önöké sem volt kevesebb.
A pizzánk tényleg sokaknak ízlik, a vékony, ropogós tészta a valódi mozzarella és az átlagnál gazdagabb feltétek miatt, viszont nem tudunk minden ízlésnek megfelelni, így sajnálom, hogy Önöknek nem ízlett.
Kínáig nem kell rizsért menniük, van nálunk is az étlapon, igaz nem párolt rizs, hanem olaszos, krémes rizottó, ami sajnos a kevés foglalás, de mégis sok vendég miatt elfogyott az ebédidő végére, de a jércét más körettel elfogyasztották mások is, megértve, hogy sokan jöttek szinte egyszerre, és így kifogytunk belőle.
Viszont szerintem ezek közül szinte mindegyik problémát tudtuk volna itt és azonnal orvosolni levelezgetés helyett, ha tudunk róla, és talán elértük volna, hogy elégedettebben távozzanak tőlünk.
Üdvözlettel: Bujdosó István szakács és tulajdonos.