Rozmaring Étterem Noszvaj

Olasz pizzéria Noszvaj üdülőövezetében

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#55 - K.M.2017.10.25. 20:42

Kellemes időben, nyugodt és nagyon szép környezetben fogyasztottuk el a vasárnapi ebédünket. A felszolgált étel szinte tökéletes volt, különösen a pisztáciás krémes ízlett. Remélem, mielőbb visszatérhetünk Önökhöz!
K.M.

#54 - Ani2017.10.03. 18:38

Nagyon hangulatos kedves hely. Nagyon gyors a kiszolgálás kedves pincérekkel, de nem a nyájas fajtából! Brutál finom ételek és ötletesen felszolgálva. Ajánlani nagyon tudom!

#53 - Gábor2017.09.03. 18:26

Udvarias, gyors kiszolgálás. Az ételek finomak, a fűszerezés érezhető, de nem tolakodó. A tejfölös vadmalac leves tárkonnyal minden dicséretet megérdemel. Puha hús, ízletes gomba és zöldségek, csinos csészében felszolgálva. A mennyiségek lehetőséget hagynak, hogy végigmehessünk a leves/előétel, főétel, desszert soron. A limonádé szuper. Azoknak ajánlom, akik túl tudnak lépni a pörkölt+nokedli vagy a bécsi szelet+sült krumpli kombón.

#52 - Kaló Imre2017.08.28. 19:08

A pizza nagyon finom és a limonádé is. Mindenkinek ajánlom az éttermet.

#51 - Csehné Józsa Mária2017.08.11. 15:29

Ismét nagyon finomat ettünk Nálatok. A kiválasztott ételek kifogástalanok voltak, gusztusosan tálalva. A kiszolgálás gyors és figyelmes volt.
Tökéletes 40. születésnapot ünnepelhettem az étteremben!!!

#50 - Christian2017.03.27. 11:56

Útban a Kaptárkövek felé fedeztük fel ezt a helyet, s mivel lelki szemeink előtt egy jó pizza lebegett, bizalmat szavaztunk az étteremnek. A konklúzió: nálam a Rozmaring étteremnek a top 10-ben a helye, s biztosan nem ez volt az utolsó látogatásom. Sorjában: a pizza igazodott az eredeti olasz receptekhez, a tészta kellően vékony volt, szélei enyhén ropogósak, méretre pedig még nagyobb is volt egy átlagos 32 cm-es verziónál.
A feltétek minőségiek (sok összetevő egyenesen Olaszországból), és kellő arányban voltak, harmóniában a szósszal és a sajttal, semmi túlzás. A pizza kínálat nem túlzóan gazdag, de annál egyedibb volt, a vargánya gombás különösen szívembe lopta magát. Az italokról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, a választott bio csipkebogyó lé almával tökéletes kiegészítőnek bizonyult az ebédhez. A hangulatra sem volt panasz, igényes, tiszta, és nyugodt hely a Bükk lábánál, kimondottan kellemes a kinti fedett, üvegezett teraszon üldögélni. A kiszolgáló személyzet udvarias és segítőkész, és nem elhanyagolható módon gyors is, pár perc alatt az asztalunkon termett minden. Ár érték arányban kijelenthető, hogy kissé az átlag feletti árak vannak, de ezért a minőségért tényleg megéri. Köszönöm!

#49 - Budainé Mária2017.03.19. 20:37

Ez alkalommal sem csalódtunk sem az ételek minőségében, sem a felszolgálásban. A választott menü finom volt, dekoratívan, ínycsiklandóan tálalva. A kiszolgálás gyors és figyelmes. A saját készítésű desszertek még mindig verhetetlenek! Köszönjük! Budainé Mária

#48 - László2016.10.15. 19:49

Fantáziadús, remek ételek, gyors, udvarias kiszolgálás. Igazi élmény volt.Sajnos ebben az időszakban a megérdemeltnél kisebb forgalom, pedig csak ezért is megéri elmenni Noszvajra !

#47 - Hamza-Meng Roberta2016.09.16. 20:20

Csodás 7 napot töltöttünk Noszvajon, ez idő alatt több alkalommal is ettünk Nálatok, és mindig maximálisan elégedetten és tele pocakkal távoztunk! :)
Az étterem meseszép, a személyzet kedves és segítőkész, az ételek pedig fenomenálisak! Életem legjobb pizzáját is Nektek köszönhetem!
Biztos, hogy visszatérünk még a Rozmaring étterembe újdonságra éhesen :)

#46 - Máté Béláné2016.08.25. 07:41

Vasárnap azaz aug. 21-én családommal, 3-as névnapi zsúrt szerveztünk, a Rozmaring étteremben.Asztalt foglaltunk,és nagyon előzékeny kiszolgálásban részesültünk.
Az ételek nagyon finomak,és gusztusosan tálalva.
Előzékeny kiszolgálás,finoman elkészített pizzák, sültek. Ajánlani fogom a Sárga Tulipán panzió vendégeimnek.